Systems

Home Systems

an

System:    Host: an Kernel: 4.12.13-1-ARCH x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.0 Console: tty 11 dm: lightdm
           Distro: Arch Linux
Machine:   Device: desktop Mobo: Gigabyte model: B85M-D3H v: x.x serial: N/A UEFI: American Megatrends v: F14 date: 09/19/2014
CPU:       Quad core Intel Core i5-4570S (-MCP-) arch: Haswell rev.3 cache: 6144 KB
           flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 23159
           clock speeds: min/max: 800/3600 MHz 1: 3305 MHz 2: 3239 MHz 3: 3261 MHz 4: 3241 MHz
Memory:    Array-1 capacity: 32 GB devices: 4 EC: None
           Device-1: ChannelA-DIMM0 size: 8 GB speed: 1333 MT/s type: DDR3 (Synchronous)
           bus width: 64 bits manufacturer: 0821 part: 16G-D3-1600-MR serial: N/A
           Device-2: ChannelA-DIMM1 size: 8 GB speed: 1333 MT/s type: DDR3 (Synchronous)
           bus width: 64 bits manufacturer: 0821 part: 16G-D3-1600-MR serial: N/A
           Device-3: ChannelB-DIMM0 size: 4 GB speed: 1333 MT/s type: DDR3 (Synchronous)
           bus width: 64 bits manufacturer: 1315 part: BLS4G3D1609DS1S00. serial: <filter>
           Device-4: ChannelB-DIMM1 size: 4 GB speed: 1333 MT/s type: DDR3 (Synchronous)
           bus width: 64 bits manufacturer: 1315 part: BLS4G3D1609DS1S00. serial: <filter>
Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Tahiti XT [Radeon HD 7970/8970 OEM / R9 280X]
           bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 1002:6798
           Display Server: X.Org 1.19.4 drivers: ati,radeon (unloaded: modesetting,fbdev,vesa)
           Resolution: 3840x2160@60.00hz
           OpenGL: renderer: AMD TAHITI (DRM 2.50.0 / 4.12.13-1-ARCH, LLVM 5.0.0)
           version: 4.5 Mesa 17.2.3 (compat-v: 3.0) Direct Render: Yes
Audio:     Card-1 C-Media CMI8788 [Oxygen HD Audio]
           driver: snd_oxygen port: c000 bus-ID: 05:01.0 chip-ID: 13f6:8788
           Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Tahiti HDMI Audio [Radeon HD 7870 XT / 7950/7970]
           driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 1002:aaa0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.12.13-1-ARCH
Network:   Card: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
           driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: d000 bus-ID: 03:00.0 chip-ID: 10ec:8168
           IF: enp3s0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
           WAN IP: <filter>
           IF: enp3s0 ip-v4: <filter> ip-v6-link: N/A
           IF: docker0 ip-v4: <filter> ip-v6-link: N/A
Drives:    HDD Total Size: 1335.3GB (26.0% used)
           ID-1: /dev/sda model: TOSHIBA_DT01ACA1 size: 1000.2GB serial: <filter> temp: 44C
           ID-2: /dev/sdb model: OCZ size: 60.0GB serial: <filter> temp: 30C
           ID-3: /dev/sdc model: Crucial_CT275MX3 size: 275.1GB serial: <filter> temp: 40C
           Optical-1: /dev/sr0 model: HL-DT-ST BDDVDRW UH12NS30 rev: 1.00 dev-links: cdrom
           Features: speed: 1x multisession: yes
           audio: yes dvd: yes rw: cd-r,cd-rw,dvd-r,dvd-ram state: running
           Optical-2: /dev/sr1 model: ASUS BR-04B2T rev: 1.01 dev-links: N/A
           Features: speed: 32x multisession: yes audio: yes dvd: yes rw: none state: running
Partition: ID-1: / size: 51G used: 31G (64%) fs: ext4 dev: /dev/sdb3
           label: N/A uuid: 846b3c72-250e-41c3-a9b2-d04b114b5d7c
           ID-2: /boot size: 511M used: 68M (14%) fs: vfat dev: /dev/sdb1 label: N/A uuid: EAD2-A9D6
           ID-3: /vm size: 917G used: 239G (28%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
           label: N/A uuid: b7bb7370-e615-4a6f-9de7-8eb767af0369
           ID-4: /void size: 7.1T used: 6.5T (92%) fs: nfs4 remote: ur:/void
           ID-5: /home/adam size: 252G used: 50G (21%) fs: ext4 dev: /dev/sdc1
           label: N/A uuid: e1b5dc99-ace6-494f-bd7d-bba29148b972
           ID-6: swap-1 size: 4.29GB used: 0.40GB (9%) fs: swap dev: /dev/sdb2
           label: N/A uuid: ec70bd28-6c40-4c21-939b-22b43d38eff7
RAID:      No RAID data: /proc/mdstat missing-is md_mod kernel module loaded?
Unmounted: ID-1: /dev/dm-0 size: 107.37G fs: XFS label: N/A uuid: N/A
Sensors:   System Temperatures: cpu: 61.0C mobo: 27.8C gpu: 50.0
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 284 Uptime: 18 days Memory: 9445.7/24065.4MB Init: systemd v: 235 Gcc sys: 7.2.0
           Client: Shell (sudo running in build_systems.s) inxi: 2.3.40

ur

System:    Host: ur.sumeria Kernel: 11.1-RELEASE-p1 amd64 bits: 64 Console: tty
           OS: FreeBSD 11.1-RELEASE-p1
Machine:   Device: Desktop Mobo: ASUSTeK model: P8Z77-V LX serial: <filter>
           UEFI: American Megatrends v: 2501 rv 4.6 date: 07/21/2014 rom size: 8192 kB
CPU:       Cores: 4 model: Intel Core i3-3220 (-SMP-) arch: N/A cache: N/A
           flags: (lm nx sse sse2 sse3 ssse3 vmx) speed/min/max: 3309/1600/3300 MHz
Memory:    Array-1 capacity: 32 GB devices: 4 EC: None
           Device-1: ChannelA-DIMM0 size: 4 GB speed: 1333 MT/s type: DDR3 (Synchronous)
           bus width: 64 bits manufacturer: 029E part: CMZ8GX3M2A1600C9 serial: N/A
           Device-2: ChannelA-DIMM1 size: 4 GB speed: 1333 MT/s type: DDR3 (Synchronous)
           bus width: 64 bits manufacturer: 029E part: CMZ8GX3M2A1600C9 serial: N/A
           Device-3: ChannelB-DIMM0 size: No Module Installed type: N/A
           Device-4: ChannelB-DIMM1 size: No Module Installed type: N/A
Graphics:  Card: Intel Xeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor Graphics Controller
           bus-ID: 0:0:2:0 chip-ID: 8086:0152
           Display Server: X.org 1.18.4 driver: nvidia tty size: N/A Advanced Data: N/A for root out of X
Audio:     Card Intel 7 Series/C216 Family High Definition Audio Controller
           driver: hdac bus-ID: 0:0:27:0 chip-ID: 8086:1e20
Network:   Card-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
           driver: re bus-ID: 0:3:0:0 chip-ID: 10ec:8168
           IF: re0 state: no carrier speed: none duplex: N/A mac: <filter>
           Card-2: Intel 82574L Gigabit Network Connection driver: em bus-ID: 0:6:0:0 chip-ID: 8086:10d3
           IF: em0 state: active speed: 1000baseT duplex: full-duplex mac: <filter>
           WAN IP: <filter>
           IF: re0 ip-v4: N/A ip-v6-link: N/A
           IF: em0 ip-v4: <filter> ip-v6-link: N/A
Drives:    HDD Total Size: 11522.7GB (0.0% used)
           ID-1: ada0 model: HGST HDN724040ALE640 MJAOA5E0 size: 3815.4GB serial: <filter>
           ID-2: ada1 model: HGST HDN724040ALE640 MJAOA5E0 size: 3815.4GB serial: <filter>
           ID-3: ada2 model: HGST HDN724040ALE640 MJAOA5E0 size: 3815.4GB serial: <filter>
           ID-4: ada3 model: ST980811AS 3.ALC size: 76.3GB serial: <filter>
Partition: ID-1: / size: 61G used: 7.2G (12%) fs: zfs dev: /dev/zroot/ROOT/default label: N/A uuid: N/A
           ID-2: /tmp size: 53G used: 308K (0%) fs: zfs raid: zroot/tmp label: N/A uuid: N/A
           ID-3: /usr/home size: 54G used: 903M (2%) fs: zfs dev: /dev/zroot/usr/home
           label: N/A uuid: N/A
           ID-4: /usr/ports size: 53G used: 144K (0%) fs: zfs dev: /dev/zroot/usr/ports
           label: N/A uuid: N/A
           ID-5: /usr/src size: 53G used: 172K (0%) fs: zfs dev: /dev/zroot/usr/src label: N/A uuid: N/A
           ID-6: /var size: 61G used: 7.8G (13%) fs: zfs raid: zroot/var label: N/A uuid: N/A
           ID-7: /var/crash size: 54G used: 903M (2%) fs: zfs dev: /dev/zroot/var/crash
           label: N/A uuid: N/A
           ID-8: /var/log size: 53G used: 1.1M (0%) fs: zfs dev: /dev/zroot/var/log label: N/A uuid: N/A
           ID-9: /var/mail size: 53G used: 144K (0%) fs: zfs dev: /dev/zroot/var/mail
           label: N/A uuid: N/A
           ID-10: /var/tmp size: 53G used: 112K (0%) fs: zfs dev: /dev/zroot/var/tmp label: N/A uuid: N/A
           ID-11: swap-1 size: 2.15GB used: 0.05GB (2%) fs: swap dev: /dev/gpt/swap0 label: N/A uuid: N/A
RAID:      Device-1: void - 88% components: online: ada1 ada0 ada2
           Info: raid: zfs raidz1 size: 10.9T available: 1.21T allocated: 9.67T
           Device-2: zroot - 23% components: online: gptid/01a94317-3d34-11e4-a6e4-3085a98da2b3
           Info: raid: zfs-no-raid size: 72.5G available: 55.7G allocated: 16.8G
Unmounted: This feature is not yet supported for BSD systems.
Sensors:   This feature is not yet supported for BSD systems.
Info:      Processes: 68 Uptime: 18 days Memory: 7459.0/7841.8MB Init: init (bsd) v: N/A Gcc sys: 6.4.0
           Client: Unknown : sudo inxi: 2.3.39

ki

OpenBSD 6.2 (GENERIC) #163: Tue Oct  3 19:51:20 MDT 2017
    deraadt@i386.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: Geode(TM) Integrated Processor by AMD PCS ("AuthenticAMD" 586-class) 499 MHz
cpu0: FPU,DE,PSE,TSC,MSR,CX8,SEP,PGE,CMOV,CFLUSH,MMX,MMXX,3DNOW2,3DNOW
real mem  = 267931648 (255MB)
avail mem = 248766464 (237MB)
mpath0 at root
scsibus0 at mpath0: 256 targets
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: date 11/05/08, BIOS32 rev. 0 @ 0xfd088
pcibios0 at bios0: rev 2.1 @ 0xf0000/0x10000
pcibios0: pcibios_get_intr_routing - function not supported
pcibios0: PCI IRQ Routing information unavailable.
pcibios0: PCI bus #0 is the last bus
bios0: ROM list: 0xe0000/0xa800
cpu0 at mainbus0: (uniprocessor)
mtrr: K6-family MTRR support (2 registers)
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (bios)
pchb0 at pci0 dev 1 function 0 "AMD Geode LX" rev 0x33
glxsb0 at pci0 dev 1 function 2 "AMD Geode LX Crypto" rev 0x00: RNG AES
vr0 at pci0 dev 9 function 0 "VIA VT6105M RhineIII" rev 0x96: irq 10, address 00:0d:b9:20:f5:d0
ukphy0 at vr0 phy 1: Generic IEEE 802.3u media interface, rev. 3: OUI 0x004063, model 0x0034
vr1 at pci0 dev 10 function 0 "VIA VT6105M RhineIII" rev 0x96: irq 11, address 00:0d:b9:20:f5:d1
ukphy1 at vr1 phy 1: Generic IEEE 802.3u media interface, rev. 3: OUI 0x004063, model 0x0034
vr2 at pci0 dev 11 function 0 "VIA VT6105M RhineIII" rev 0x96: irq 15, address 00:0d:b9:20:f5:d2
ukphy2 at vr2 phy 1: Generic IEEE 802.3u media interface, rev. 3: OUI 0x004063, model 0x0034
glxpcib0 at pci0 dev 15 function 0 "AMD CS5536 ISA" rev 0x03: rev 3, 32-bit 3579545Hz timer, watchdog, gpio, i2c
gpio0 at glxpcib0: 32 pins
iic0 at glxpcib0
maxtmp0 at iic0 addr 0x4c: lm86
pciide0 at pci0 dev 15 function 2 "AMD CS5536 IDE" rev 0x01: DMA, channel 0 wired to compatibility, channel 1 wired to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <CF Card>
wd0: 1-sector PIO, LBA48, 15247MB, 31227840 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 4
pciide0: channel 1 ignored (disabled)
ohci0 at pci0 dev 15 function 4 "AMD CS5536 USB" rev 0x02: irq 12, version 1.0, legacy support
ehci0 at pci0 dev 15 function 5 "AMD CS5536 USB" rev 0x02: irq 12
usb0 at ehci0: USB revision 2.0
uhub0 at usb0 configuration 1 interface 0 "AMD EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
isa0 at glxpcib0
isadma0 at isa0
com0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
com0: console
com1 at isa0 port 0x2f8/8 irq 3: ns16550a, 16 byte fifo
pcppi0 at isa0 port 0x61
spkr0 at pcppi0
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
usb1 at ohci0: USB revision 1.0
uhub1 at usb1 configuration 1 interface 0 "AMD OHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
nvram: invalid checksum
vscsi0 at root
scsibus1 at vscsi0: 256 targets
softraid0 at root
scsibus2 at softraid0: 256 targets
root on wd0a (0906509cc2dd1d7a.a) swap on wd0b dump on wd0b
clock: unknown CMOS layout

VPS

System:    Host: adamflottcom Kernel: 4.12.13-1-ARCH x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.0 Console: tty
           Distro: Arch Linux
Machine:   Device: kvm System: Red Hat product: KVM v: RHEL 6.6.0 PC serial: N/A
           Mobo: N/A model: N/A serial: N/A BIOS: Seabios v: 0.5.1 date: 01/01/2007
           Chassis: type: 1 serial: N/A
CPU(s):    4 Single core QEMU Virtual version (cpu64-rhel6)s (-SMP-) arch: Dothan rev.3 cache: 16384 KB
           flags: (lm nx sse sse2 sse3) bmips: 20810
           clock speeds: max: 2599 MHz 1: 2599 MHz 2: 2599 MHz 3: 2599 MHz 4: 2599 MHz
Memory:    Array-1 capacity: 2 GB devices: 1 EC: Multi-bit ECC
           Device-1: DIMM 0 size: 2 GB speed: N/A type: RAM
           bus width: 64 bits manufacturer: N/A part: N/A serial: N/A
Graphics:  Card: Cirrus Logic GD 5446 bus-ID: 00:02.0 chip-ID: 1013:00b8
           Display Server: N/A driver: cirrus tty size: N/A Advanced Data: N/A for root out of X
Network:   Card: Red Hat Virtio network device
           driver: virtio-pci v: 1 port: c040 bus-ID: 00:03.0 chip-ID: 1af4:1000
           IF: ens3 state: up speed: -1 duplex: unknown mac: <filter>
           WAN IP: <filter>
           IF: ens3 ip-v4: <filter> ip-v6-link: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 118.1GB (42.0% used)
           ID-1: /dev/sda model: QEMU_HARDDISK size: 118.1GB serial: <filter> temp: 0C
           Optical-1: /dev/sr0 model: QEMU QEMU DVD-ROM rev: 0.12 dev-links: cdrom
           Features: speed: 4x multisession: yes audio: yes dvd: no rw: none state: running
Partition: ID-1: / size: 107G used: 45G (44%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
           label: N/A uuid: a1030224-74e9-445a-8604-89a6c3015d2b
           ID-2: swap-1 size: 2.15GB used: 0.13GB (6%) fs: swap dev: /dev/sda1
           label: N/A uuid: c1e971bf-cf23-46f4-b7bf-4ceaeb6caac7
RAID:      No RAID data: /proc/mdstat missing-is md_mod kernel module loaded?
Unmounted: No unmounted partitions detected
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 149 Uptime: 42 days Memory: 768.3/2004.4MB Init: systemd v: 235 Gcc sys: 7.2.0
           Client: Unknown : sudo inxi: 2.3.40